Mad til institutionerne på Kobbelvænget under Corona | Covid-19 beredskabet

I lyset af den aktuelle situation har køkkenet tilpasset produktionen for at imødekomme de hygiejnemæssige og praktiske tiltag, som er beskrevet i Sundhedsstyrelsens vejledning for gradvis genåbning af daginstitutioner og skoler. Vejledningen kan læses her.

Der vil ikke være adgang til køkkenet for andre end køkkenpersonalet. Har man behov for at komme i kontakt med køkkenet, skal man banke på døren eller ringe på 31215015.

Der bliver stillet turvogne til rådighed, som kan køres ud i fri.

Vi håber at kunne komme igennem denne særlige tid i god stil og glæder os til at lave mad til alle i dejlige børn.

Det Økologiske Folkekøkken

Mad til børn

Det Økologiske Folkekøkken laver hver dag dejlig mad til en masse små sultne maver. Maden laver vi fra bunden af de friskeste råvarer vi kan få fingre i. Vi laver en menu for en uge af gangen som kan ses på siden her, men da vi arbejder økologisk og med sæsonerne kan der være små variationer på dagen.

Vi har en måltidspolitik som kan læses her og vi følger fødevarestyrelsens kostanbefalinger og Københavns kommunes retningslinjer for mad til børn som findes her.

Vi har det økologiske spisemærke i guld – og det er vi stolte af. Se den aktuelle økoprocent i diagrammet til højre.

Hvis jeres institution holder ferie eller ikke kommer på Kobbelvænget i længerevarende perioder (1 uge eller mere) kan I afbestille maden på mad.energicenter.dk.

Madplan – uge 49

Økologiprocent i oktober