Vi havde en forrygende aften i det økologiske folkekøkken til Copenhagen Cooking 2016. En varm og skøn august-aften fik vi serveret en masse fantastiske retter med grønt og urter fra haven, af en masse fantastiske frivillige til godt 100 glade gæster. Holm Cider stord for en meget velbesøgt og saftig... læs mere →
okt
05
maj
30
Det Økologiske Folkekøkken er stolt af at præsentere et ganske særligt folkekøkken i August måned. Under Copenhagen Cooking høster vi de skønne grøntsager som er vokset op i halmballerne i byhaven, tænder op i grill og pizzaovn supplerer med dejligt kød fra Knuthenlund og Per's Griseri og dækker op til folkekøkken... læs mere →
apr
06
Halmballerne er blevet gødet med en blanding af god næring fra vores høns og naturligt substrat, og er nu godt i gang med at danne næring til de spirer og frø der skal plantes. Halmballerne kan producere afgrøder 3 gange på en sæson: En kort forårssæson med salater, bladgrønt og... læs mere →
mar
29
Så er der spændende nyt fra byhaven... Vinteren over har vi planlagt, diskuteret og fantaseret over hvordan vores og jeres byhave kunne indrettes. Med god hjælp og inspiration fra firmaet Bioark, som specialiserer sig i byhave og madproduktion, har vi taget et, synes vi selv, ret modigt og spændende skridt.... læs mere →
feb
24
Nu hvor lyset er på vej og vejret mildner begynder vi at gøre klar ude i byhaven til at gå forår og sommer i møde. Vi har glædet os til at komme i gang og vi har vilde planer! Vi vil bl.a anlægge en halmballemark til dyrkning af afgrøder og... læs mere →